SPAS-100 Otomatis Tiasa Seaming Mesin

Pedaran pondok:

Mesin kedap otomatis ieu tiasa dianggo pikeun ngaput sagala jinis kaléng buleud sapertos kaléng kaléng, kaléng aluminium, kaléng plastik sareng kaléng kertas. Kalayan kualitas anu dipercaya sareng gampang dioperasikeun, éta perlengkapan idéal anu diperyogikeun pikeun industri sapertos pangan, inuman, apoték sareng rékayasa kimia. Mesin tiasa dianggo nyalira atanapi sasarengan sareng jalur produksi anu ngeusian.


Detil Produk

Tanda Produk

Aya dua modél mesin panyegel otomatis ieu, salah sahiji jinis standar, tanpa panyalindungan lebu, kagancangan panyegelan parantos dibereskeun; anu sanésna mangrupikeun jinis kecepatan tinggi, kalayan panangtayungan lebu, laju tiasa diatur ku inverter frékuénsi.

Karakteristik kinerja

Kalayan dua pasang (opat) gulungan seaming, kaléng cicing bari teu muter bari gulung seaming muterkeun kalayan gancang nalika seaming;
Kaléng-tarik kaléng ukuran anu bénten-bénten tiasa seamed ku ngagentos asesoris sapertos dieureunkeun tutup-tutup, tiasa nyapit cakram sareng alat panutup tutup;
Mesinna otomatis pisan sareng gampang dioperasikeun ku VVVF, kontrol PLC sareng antar muka mesin antar manusa;
Kontrol interlock tiasa-tutup: tutup anu pas masihan ngan ukur nalika aya kaléng, sareng henteu tutup henteu tiasa;
Mesin bakal lirén upami teu aya tutupna: éta otomatis tiasa ngeureunkeun nalika teu aya tutup anu murag ku alat panutup tutupna supados ulah dicekel tutup-mencét tilem ku kaléng sareng bagian karusakan tina mékanisme seaming;
Mékanisme seaming disetir ku sabuk sinkron, anu ngamungkinkeun pangropéa saderhana sareng noise low;
Conveyor kontinyu-variabel saderhana struktur sareng gampang dioperasikeun sareng dirawat;
Perumahan luar sareng bagian utami didamel tina 304 stainless steel pikeun nyumponan sarat kabersihan tuangeun sareng ubar.

Parameter Téknis

Kapasitas produksi

Standar: 35 kaléng / mnt. (Speed ​​tetep)

Kecepatan tinggi: 30-50 kaléng / mnt (kagancangan disaluyukeun ku inverter frékuénsi)

Rentang lumaku

Tiasa diaméterna: φ52.5-φ100mm, φ83-φ127mm

Tiasa jangkungna: 60-190mm

(Spésipikasi khusus tiasa disesuaikan.)

Voltaseu

3P / 380V / 50Hz

Kakuatan

1,5kw

Total Beurat

500kg

Diménsi sakabéh

1900 (L) × 710 (W) × 1500 (H) mm

Diménsi sakabéh

1900 (L) × 710 (W) × 1700 (H) mm (Framed)

Tekanan kerja (hawa dikomprés)

≥0.4Mpa Ngeunaan 100L / mnt

Detil paranti

SPAS-100 AUTOMATIC CAN SEAMING MACHINE02SPAS-100 AUTOMATIC CAN SEAMING MACHINE04
SPAS-100 AUTOMATIC CAN SEAMING MACHINE05SPAS-100 AUTOMATIC CAN SEAMING MACHINE01SPAS-100 AUTOMATIC CAN SEAMING MACHINE03

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami