Unggulan

Mesin

Bubuk Otomatis Tiasa ngeusian Mesin (1 garis 2fillers)

Mesin séri ieu anyar-dirancang anu urang ngadamel dina nempatkeun Péngkolan Piring lami tuangeun dina hiji sisi. Ganda auger keusikan dina hiji garis pangisi-bantosan utama sareng sistem tuangeun anu asal tiasa ngajaga presisi tinggi sareng mareuman beberesih anu péngkolan dina meja puter. Éta tiasa ngalakukeun timbalan beurat & ngeusian padamelan, sareng ogé tiasa digabungkeun sareng mesin sanésna pikeun ngawangun garis produksi anu tiasa dikemas. Mesin ieu tiasa dianggo dina ngeusian bubuk susu, bubuk albumen, bumbu, déékstrosa, tipung béas, bubuk koko, inuman padat, sareng sajabina.

This series machine is a new-designed that we make it on placing the old Turn plate Feeding on one side. Dual auger filling within one line main-assist fillers and the originated Feeding system can keep the high-precision and take off the tiring cleaning of the turntable. It can do the accurate weighing & filling work, and also could combined with other machines to buildup a whole can-packing production line. This machine could be used in filling milk powder, albumen powder, condiment, dextrose, rice flour, cocoa powder, solid drink, and so on.

Métode Alat Mesin Tiasa Rakan

Sareng Anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

Tentang Kami

Hebei Shipu Mesin Téhnologi Co., Ltd. Perusahaan komprehensif ngahijikeun desain, manufaktur, dukungan téknis sareng layanan purna jual, bakalan nyayogikeun jasa mandeg kanggo alat kemasan otomatis sareng jasa pikeun palanggan bubuk susu, farmasi, produk perawatan kaséhatan, bumbu, kadaharan orok, margarin, kosmétik, industri kimia sareng industri sanés. Samentawis éta ogé tiasa nyayogikeun desain sareng peralatan anu teu standar numutkeun syarat téknik sareng tata ruang bengkel konsumén.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Komisioning Tiasa ngabentuk garis-2018

    Opat téknisi propésional dikirim pikeun Pitunjuk ngeunaan parobihan kapang sareng latihan lokal di Fonterra Company. Garis pembentuk kaléng didirikan sareng ngamimitian produksi ti taun 2016, sakumaha per program produksi, kami ngintun tilu teknisi ka pabrik pelanggan deui pikeun ngarobih kapang sareng ...

Klién Koperasi

  • CUSTOMER LOGO (1)
  • CUSTOMER LOGO (11)
  • CUSTOMER LOGO (12)
  • CUSTOMER LOGO (2)
  • CUSTOMER LOGO (4)
  • CUSTOMER LOGO (6)
  • CUSTOMER LOGO (1)
  • CUSTOMER LOGO (5)
  • CUSTOMER LOGO (2)
  • CUSTOMER LOGO (3)
  • CUSTOMER LOGO (3)
  • CUSTOMER LOGO (9)
  • CUSTOMER LOGO (7)
  • CUSTOMER LOGO (8)
  • CUSTOMER LOGO (10)