Taros Kami

Hebei Shipu Mesin Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

No 86, Jalan Xisanzhuang, Shijiazhuang, Cina.

Telepon

0086-13903119967

Tel / Fax

+ 86-311-66693082

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami