Warta

  • Margarine Process Introduction

    Perkenalan prosés Margarin

    Margarin: Mangrupikeun panyebaran anu dianggo pikeun nyebarkeun, ngabakar, sareng masak. Asalna didamel salaku gaganti mantega di 1869 di Perancis ku Hippolyte Mège-Mouriès. Margarin didamel utamina tina minyak sareng cai anu dihidrogénasi atanapi disaring. Sedengkeun mentega didamel tina gajih tina ...
    Maca deui
  • Commissioning of Can forming line-2018

    Komisioning Tiasa ngabentuk garis-2018

    Opat téknisi propésional dikirim pikeun Pitunjuk ngeunaan parobihan kapang sareng latihan lokal di Fonterra Company. Garis pembentuk kaléng didirikan sareng ngamimitian produksi ti taun 2016, sakumaha per program produksi, kami ngintun tilu teknisi ka pabrik pelanggan ...
    Maca deui
  • Canned milk powder and boxed milk powder, which is better?

    Bubuk susu kaléng sareng bubuk susu kotak, mana anu langkung saé?

    Bubuka: Sacara umum, susu bubuk susu formula biasana dibungkus dina kaléng, tapi ogé aya seueur bungkus bubuk susu dina kotak (atanapi kantong). Dina hal harga susu, kaléng langkung mahal tibatan buleud. Naon bedana? Kuring yakin yén seueur penjualan sareng konsumén a ...
    Maca deui
  • What is the difference of Butter and Margarine?

    Naon bedana Mentega sareng Margarin?

    Margarin mirip dina rasa sareng penampilanana pikeun mantega tapi ngagaduhan sababaraha bédana anu béda. Margarin dikembangkeun salaku gaganti mantega. Dina abad ka-19, mentega parantos janten pokok diét pikeun jalma-jalma anu cicing di luar bumi, tapi mahal pikeun anu henteu. Loui ...
    Maca deui
  • Margarine Production

    Produksi Margarin

    Margarin: Mangrupikeun panyebaran anu dianggo pikeun nyebarkeun, ngabakar, sareng masak. Asalna didamel salaku gaganti mantega di 1869 di Perancis ku Hippolyte Mège-Mouriès. Margarin didamel utamina tina minyak sareng cai anu dihidrogénasi atanapi disaring. Sedengkeun mentega didamel tina gajih tina susu, margarin didamel ...
    Maca deui