Tentang Kami

Hebei Shipu Mesin Téhnologi Co., Ltd.

Hebei Shipu Mesin Téhnologi Co., Ltd. Perusahaan komprehensif ngahijikeun desain, manufaktur, dukungan téknis sareng layanan purna jual, bakalan nyayogikeun jasa mandeg kanggo alat kemasan otomatis sareng jasa pikeun palanggan bubuk susu, farmasi, produk perawatan kaséhatan, bumbu, kadaharan orok, margarin, kosmétik, industri kimia sareng industri sanés. Samentawis éta ogé tiasa nyayogikeun desain sareng peralatan anu teu standar numutkeun syarat téknik sareng tata ruang bengkel konsumén.

Palanggan Kami

Dina ampir 20 taun sajarah, perusahaan parantos netepkeun hubungan koperasi strategis kalayan perusahaan terkenal di dunya di industri, sapertos Unilever, P & G, Fonterra, Kerry sareng sajabana, nyayogikeun palanggan nganggo alat-alat kualitas luhur sareng jasa téknis anu sampurna sareng dukungan, anu parantos dipuji pisan ku konsumén.

Tim Profesional

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

about-us01
about-us02
cof
Customer Case (14)
sdr
Customer Case (23)

Service gancang

Dina bimbingan kabijakan nasional "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan", dina raraga ningkatkeun pangaruh internasional Pabrik calakan Cina, perusahaan didasarkeun kana pamekaran sareng pabrik alat-alat kemasan high-end, sareng kerjasama sareng seueur merek terkenal internasional panyadia, sapertos: Schneider, ABB, Omron, Siemens, SEW, SMC, Mettler Toledo sareng sajabana Dumasar kana pusat pabrik di Shanghai, kami parantos ngembangkeun kantor régional sareng agén di Étiopia, Angola, Mozambik, Afrika Kidul sareng daérah Afrika sanés , anu tiasa nyayogikeun layanan gancang 24 jam pikeun konsumén lokal. Kantor régional Wétan Tengah sareng Asia Tenggara ogé nuju siap-siap.

Jasa Urang

Terus-terusan dina "konsumén mikirkeun mikirkeun pentingna konsumén" salaku prinsip jasa, Hebeitech fokus kana nyayogikeun konsultan téknis propésional ka konsumén, supados mempermudah prosés desain prosés, pamilihan alat, pangwangunan bengkel sareng seueur tautan sanés pikeun konsumén, sareng ningkatkeun efisiensi investasi.

Sakali anjeun milih Hebeitech, maka anjeun bakal kéngingkeun komitmen urang:

"JIEUNAN INVESTASI LEUWIH SIMPLE!"