Pidéo Produksi

Bubuk Susu Tiasa ngeusian Garis dina Fonterra

Mesin Pembungkus Susu Bubuk Multi Lane

Garis Kemasan Tepung Gandum

Garis Pamrosésan Margarin

25KG Mesin Pakét Kantong beurat

Bubuk Susu Tiasa Ngabentuk Garis di Fonterra

Kripik Kentang Tiasa Garis Bungkusan

Cairan Tiasa ngeusian Garis

Mesin Pakét Bantal Sabun Horisontal