Bubuk Otomatis Tiasa ngeusian Mesin (1 garis 2fillers) Model SPCF-W12-D135

Pedaran pondok:

Mesin séri ieu anyar-dirancang anu urang ngadamel dina nempatkeun Péngkolan Piring lami tuangeun dina hiji sisi. Ganda auger keusikan dina hiji garis pangisi-bantosan utama sareng sistem tuangeun anu asal tiasa ngajaga presisi tinggi sareng mareuman beberesih anu péngkolan dina meja puter. Éta tiasa ngalakukeun timbalan beurat & ngeusian padamelan, sareng ogé tiasa digabungkeun sareng mesin sanésna pikeun ngawangun garis produksi anu tiasa dikemas. Mesin ieu tiasa dianggo dina ngeusian bubuk susu, bubuk albumen, bumbu, déékstrosa, tipung béas, bubuk koko, inuman padat, sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utami

Hiji garis pangisi ganda, Main & Mantuan ngeusian pikeun ngajaga damel dina presisi tinggi.
Can-up sareng transmisi horizontal dikawasa ku servo sareng sistem pneumatik, janten langkung akurat, langkung gancang.
Servo motor sareng supir servo ngendalikeun sekrup, tetep stabil sareng akurat
Struktur stainless steel, Hopper split sareng polishing batin-kaluar ngajantenkeun gampang dibersihkeun.
PLC & layar toél ngajantenkeun gampang dioperasikeun.
Sistem timbangan gancang-ngaréspon ngajantenkeun kuat pikeun nyata
Handwheel ngajantenkeun tukeur silih file janten gampang.
Debu-ngumpulkeun panutup minuhan pipa sareng ngajagi lingkungan tina polusi.
Desain lempeng horisontal ngajantenkeun mesin di daérah alit
Setel sekrup parantos teu aya polusi logam dina ngahasilkeun
Proses: tiasa-lebet → tiasa-up → geter → ngeusian → geter → geter → beurat & nyukcruk → nguatkeun → mariksa beurat → Tiasa kaluar
Kalayan sistem kontrol pusat sistem sacara gembleng.

Data téknis utami

Modeu dosis

Ngeusian pangisi ganda ku timbangan online

Ngeusian Beurat

100 - 2000g

Ukuran Wadahna

Φ60-135mm; H 60-260mm

Ngeusian Akurasi

100-500g, ≤ ± 1g; ≥500g, ≤ ± 2g

Laju ngeusian

Di luhur 50 kaléng / mnt (# 502), Di luhur 60 kaléng / mnt (# 300 ~ # 401)

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50 / 60Hz

Total Kakuatan

3,4 kw

Total Beurat

450kg

Pasokan hawa

6kg / cm 0.2cbm / mnt

Sakabéh Diménsi

2650 × 1040 × 2300mm

Volume Hopper

50L (Utama) 25L (Ngabantosan)

Fungsi utama

1112


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami