Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Garis Tukang Sabun

  • Super-charged plodder for translucent /toilet soap

    Plodder super-muatan pikeun sabun tembus / jamban

    Ieu extruder dua tahap. Unggal cacing tiasa diatur kalayan gancang. Tahap luhur kanggo nyaring sabun, sedengkeun tahapan handap kanggo nyusun sabun. Antara dua tahap éta aya rohangan vakum dimana hawa diungsikeun tina sabun pikeun ngaleungitkeun gelembung hawa dina sabun. Tekanan tinggi dina tong handapna ngajantenkeun sabun kompak teras sabunna diekstrusi kaluar pikeun ngawangun sabun sabun.