Rotary Pra-made Bag Packaging Machine Model SPRP-240C

Pedaran pondok:

Pedaran singget

Mesin ieu modél klasik pikeun eupan kantong bungkusan pinuh otomatis, tiasa sacara mandiri ngalengkepan karya sapertos nyokot kantong, nyetak tanggal, muka kantong sungut, ngeusian, nyusut, nyegel panas, ngabentuk sareng kaluaran produk réngsé, sareng éta cocog pikeun sababaraha bahan, kantong bungkusna ngagaduhan kisaran adaptasi anu lega, operasina intuitif, saderhana sareng gampang, gancang na gampang disaluyukeun, spésifikasi kantong bungkus tiasa dirobih gancang, sareng éta dilengkepan fungsi deteksi otomatis sareng monitoring kaamanan, éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa pikeun duanana kaleungitan bahan bungkusan sareng mastikeun pangaruh sealing sareng penampilan anu sampurna. Mesin lengkep didamel tina stainless steel, ngajamin kabersihan sareng kaamanan.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran singget

Mesin ieu modél klasik pikeun eupan kantong bungkusan pinuh otomatis, tiasa sacara mandiri ngalengkepan karya sapertos nyokot kantong, nyetak tanggal, muka kantong sungut, ngeusian, nyusut, nyegel panas, ngabentuk sareng kaluaran produk réngsé, sareng éta cocog pikeun sababaraha bahan, kantong bungkusna ngagaduhan kisaran adaptasi anu lega, operasina intuitif, saderhana sareng gampang, gancang na gampang disaluyukeun, spésifikasi kantong bungkus tiasa dirobih gancang, sareng éta dilengkepan fungsi deteksi otomatis sareng monitoring kaamanan, éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa pikeun duanana kaleungitan bahan bungkusan sareng mastikeun pangaruh sealing sareng penampilan anu sampurna. Mesin lengkep didamel tina stainless steel, ngajamin kabersihan sareng kaamanan.

Prosés damel

Horisontal Kantong tuang-Tanggal Printer-Zipper muka-Kantong muka sareng handapeun muka-ngeusian sareng ngageter-Debu beberesih-Panas sealing-Ngabentuk sareng kaluaran

Data téknis utami

Modél

SPRP-240C

Jumlah stasiun damel

Dalapan

Ukuran kantong

W: 80 ~ 240mm

L: 150 ~ 370mm

Ngeusian Jilid

10– 1500g (gumantung kana jinis produk)

Kapasitas

20-60 kantong / mnt (gumantung kana jinis

produk sareng bahan bungkus dianggo)

Kakuatan

3.02kw

Kakuatan Nyetir 

 

Sumber

380V Tilu-tahap lima garis 50HZ (anu sanés

catu daya tiasa disesuaikan)

Syarat hawa komprési

<0.4m3 / mnt (Komprési hawa disayogikeun ku

pangguna)

10-Kepala timbangan

Timbangan sirah

10

Max Laju

60 (gumantung kana produk)

Kapasitas Hopper

1.6L

Panél Kontrol

Layar cabak

Sistem nyetir

Léngkah Motor

Bahan

SUS 304

Sasayogian tanaga

220 / 50Hz, 60Hz

Parabot ngagambar

33


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami