Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Mesin bungkus

  • Automatic Powder Packaging Machine China Manufacturer

    Mesin Pembungkus Bubuk Otomatis Produsén Cina

    Abstrak déskriptif

    Mesin ieu ngalengkepan prosedur bungkusan sadayana pikeun ngukur, ngamuat bahan, ngepak, nyetak tanggal, ngecas (nyapekeun) sareng produk ngangkut sacara otomatis ogé ngitung. tiasa dianggo dina bahan bubuk sareng granular. sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, minuman padet, gula bodas, dextrose, bubuk kopi, bubuk nutrisi, katuangan anu diperkaya sareng sajabina.

  • Multi Lane Sachet Packaging Machine Model: SPML-240F

    Modél Mesin Bungkus Multi Lane Sachet: SPML-240F

    Abstrak déskriptif

    Mesin ieu ngalengkepan prosedur bungkusan sadayana pikeun ngukur, ngamuat bahan, ngepak, nyetak tanggal, ngecas (nyapekeun) sareng produk ngangkut sacara otomatis ogé ngitung. tiasa dianggo dina bahan bubuk sareng granular. sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, minuman padet, gula bodas, dextrose, bubuk kopi, sareng sajabina.

     

  • Automatic Bottom Filling Packing Machine Model SPE-WB25K

    Mesin Bungkus ngeusian Otomatis Modél SPE-WB25K

    Pedaran singget

    Mesin bungkusan otomatis tiasa ngawujudkeun pangukuran otomatis, ngamuat kantong otomatis, ngeusian otomatis, ngégél panas otomatis, ngaput sareng bungkus, tanpa operasi manual. Ngahémat sumber daya manusa sareng ngirangan investasi biaya jangka panjang. Éta ogé tiasa ngalengkepan garis produksi kalayan peralatan pendukung anu sanés. Utamana dipaké dina produk tatanén, tuangeun, pakan, industri kimia, sapertos jagong, siki, tipung, gula sareng bahan sanés anu tiasa lancar.

  • Rotary Pre-made Bag Packaging Machine Model SPRP-240P

    Rotary Pra-made Bag Packaging Machine Model SPRP-240P

    Pedaran singget

    Mesin ieu modél klasik pikeun eupan kantong bungkusan pinuh otomatis, tiasa sacara mandiri ngalengkepan karya sapertos nyokot kantong, nyetak tanggal, muka kantong sungut, ngeusian, nyusut, nyegel panas, ngabentuk sareng kaluaran produk réngsé, sareng éta cocog pikeun sababaraha bahan, kantong bungkusna ngagaduhan kisaran adaptasi anu lega, operasina intuitif, saderhana sareng gampang, gancang na gampang disaluyukeun, spésifikasi kantong bungkus tiasa dirobih gancang, sareng éta dilengkepan fungsi deteksi otomatis sareng monitoring kaamanan, éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa pikeun duanana kaleungitan bahan bungkusan sareng mastikeun pangaruh sealing sareng penampilan anu sampurna. Mesin lengkep didamel tina stainless steel, ngajamin kabersihan sareng kaamanan.

     

  • Automatic Weighing & Packaging Machine Model SP-WH25K

    Timbangan Otomatis & Mesin Pakét Modél SP-WH25K

    Pedaran singget

    Bungkusan tetep-kuantitas otomatis steelyard tina séri ieu kalebet nyocokeun, beurat, pneumatik, kantong-clamping, lebu, listrik-ngadalikeun jsb ngalebetkeun sistem bungkusan otomatis. Sistem ieu biasana dianggo dina kecepatan-gancang, konstan kantong saku sareng sajabana tetep-kuantitas timbangan kanggo bahan gandum padet sareng bahan bubuk: contona nasi, kacang polong, bubuk susu, bahan pakan, bubuk logam, granul plastik sareng sagala jinis atah kimia matéri.

  • Automatic Liquid Packaging Machine Model SPLP-7300GY/GZ/1100GY

    Modél Mesin Pakét Cairan Otomatis SPLP-7300GY / GZ / 1100GY

    Unit ieu dikembangkeun pikeun kabutuhan metering sareng ngeusian media viskositas tinggi. Éta dilengkepan servo pump rotor metering pump pikeun metering kalayan fungsi ngangkat bahan otomatis sareng tuang, metering otomatis sareng ngeusian sareng pembuatan kantong otomatis sareng bungkus, sareng dilengkepan ogé fungsi mémori tina 100 spésifikasi produk, saklar spésifikasi beurat tiasa direalisasikeun ku stroke hiji-konci.

  • Automatic Potato Chips Packaging Machine SPGP-5000D/5000B/7300B/1100

    Mesin Bungkus Keripik Kentang Otomatis SPGP-5000D / 5000B / 7300B / 1100

    Aplikasi:

    Bungkus jagung, bungkus permén, bungkus dahareun puffed, bungkus chip, bungkus kacang, bungkus siki, bungkus nasi, bungkus kacang orok bungkus tuangeun sareng sajabana Utamana cocog pikeun bahan anu gampang rusak.

    Unit diwangun ku mesin bungkus ngeusian nangtung SPGP7300, skala kombinasi (atanapi mesin timbangan SPFB2000) sareng lift émbér nangtung, ngahijikeun fungsi timbangan, ngadamel kantong, ngalipet ujung, ngeusian, nyégél, nyetak, nyabak sareng ngitung, ngadopsi sabuk waktos disetir motor servo pikeun narik pilem. Sadaya komponén kontrol ngadopsi produk mérek terkenal internasional kalayan kinerja anu dipercaya. Duanana mékanisme sealing transverse sareng bujur ngadopsi sistem pneumatik kalayan tindakan anu stabil sareng dipercaya. Desain canggih mastikeun yén pangaluyuan, operasi sareng perawatan mesin ieu cocog pisan.

  • Rotary Pre-made Bag Packaging Machine Model SPRP-240C

    Rotary Pra-made Bag Packaging Machine Model SPRP-240C

    Pedaran singget

    Mesin ieu modél klasik pikeun eupan kantong bungkusan pinuh otomatis, tiasa sacara mandiri ngalengkepan karya sapertos nyokot kantong, nyetak tanggal, muka kantong sungut, ngeusian, nyusut, nyegel panas, ngabentuk sareng kaluaran produk réngsé, sareng éta cocog pikeun sababaraha bahan, kantong bungkusna ngagaduhan kisaran adaptasi anu lega, operasina intuitif, saderhana sareng gampang, gancang na gampang disaluyukeun, spésifikasi kantong bungkus tiasa dirobih gancang, sareng éta dilengkepan fungsi deteksi otomatis sareng monitoring kaamanan, éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa pikeun duanana kaleungitan bahan bungkusan sareng mastikeun pangaruh sealing sareng penampilan anu sampurna. Mesin lengkep didamel tina stainless steel, ngajamin kabersihan sareng kaamanan.

     

  • Automatic Pillow Packaging Machine

    Mesin Pakét Bantal Otomatis

    Cocog pikeun: bungkus aliran atanapi bungkus bantal, sapertos, mie instan pengepakan, pengepakan biskuit, pengemasan makanan laut, pengepakan roti, pengepakan buah sareng sajabana