Botol Otomatis ngeusian Mesin Modél SPCF-R1-D160

Pedaran pondok:

Katerangan Pedaran

Mesin keusikan botol séri ieu tiasa dianggo ngukur, nyepeng, sareng ngeusian botol sareng anu sanésna, éta tiasa mangrupikeun garis kerja ngeusian botol set lengkep sareng mesin anu sanés, sareng cocog pikeun ngeusian kohl, bubuk glitter, cabé, cabé rawit, bubuk susu , tipung béas, bubuk albumén, bubuk susu kécap, bubuk kopi, bubuk ubar, aditif, sari sareng rempah, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utami

Struktur stainless steel, level hopper split, gampang dikumbah.

Servo-motor drive auger. Servo-motor dikawasa turntable kalayan kinerja stabil.

PLC, layar toél sareng kontrol modul timbangan.

Kalayan adjustable jangkung-adjustable-roda tangan dina jangkungna lumayan, gampang pikeun ngaluyukeun posisi sirah.

Kalayan alat angkat botol pneumatik pikeun mastikeun yén bahanna henteu tumpah nalika ngeusian.

Alat anu dipilih beurat, pikeun mastikeun masing-masing produk janten mumpuni, janten kanggo nyingkirkeun tukang ngaleungitkeun cull.

Pikeun nyimpen rumus parameter sadaya produk pikeun dianggo engké, hemat 10 sét paling henteu.

Nalika ngarobah aksésoris auger, éta cocog pikeun bahan mimitian ti bubuk super halus dugi ka granul alit

Data téknis utami

Ukuran Botol

φ30-160mm, H50-260mm

Ngeusian Beurat

10 - 5000g

Ngeusian Akurasi

≤ 500g, ≤ ± 1%; > 500g, ≤ ± 0,5%

Laju ngeusian

20 - 40 botol / mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50 / 60Hz

Pasokan hawa

6 kg / cm2   0,05 m3/ mnt

Total Kakuatan

2.3Kw

Total Beurat

350kg

Sakabéh Diménsi

1840 × 1070 × 2420mm

Volume Hopper

50L (Ukuran Gedé 65L)

Detil paranti

11

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami