Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Tiasa ngeusian Mesin

  • Completed Milk Powder Can Filling & Seaming Line China Manufacturer

    Bubuk susu Susu Tiasa ngeusian & Seaming Line Produsén Cina

    Sacara umum, susu bubuk susu formula biasana dibungkus dina kaléng, tapi ogé aya seueur bungkus bubuk susu dina kotak (atanapi kantong). Dina hal harga susu, kaléng langkung mahal tibatan buleud. Naon bedana? Kuring yakin yén seueur penjualan sareng konsumén kaganggu dina masalah bungkus susu bubuk. Titik langsung aya bédana? Sakumaha ageungna bédana? Kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun.

  • Automatic Powder Can Filling Machine (1 line 2fillers) Model SPCF-W12-D135

    Bubuk Otomatis Tiasa ngeusian Mesin (1 garis 2fillers) Model SPCF-W12-D135

    Mesin séri ieu anyar-dirancang anu urang ngadamel dina nempatkeun Péngkolan Piring lami tuangeun dina hiji sisi. Ganda auger keusikan dina hiji garis pangisi-bantosan utama sareng sistem tuangeun anu asal tiasa ngajaga presisi tinggi sareng mareuman beberesih anu péngkolan dina meja puter. Éta tiasa ngalakukeun timbalan beurat & ngeusian padamelan, sareng ogé tiasa digabungkeun sareng mesin sanésna pikeun ngawangun garis produksi anu tiasa dikemas. Mesin ieu tiasa dianggo dina ngeusian bubuk susu, bubuk albumen, bumbu, déékstrosa, tipung béas, bubuk koko, inuman padat, sareng sajabina.

  • Automatic Powder Bottle Filling Machine Model SPCF-R1-D160

    Botol Otomatis ngeusian Mesin Modél SPCF-R1-D160

    Katerangan Pedaran

    Mesin keusikan botol séri ieu tiasa dianggo ngukur, nyepeng, sareng ngeusian botol sareng anu sanésna, éta tiasa mangrupikeun garis kerja ngeusian botol set lengkep sareng mesin anu sanés, sareng cocog pikeun ngeusian kohl, bubuk glitter, cabé, cabé rawit, bubuk susu , tipung béas, bubuk albumén, bubuk susu kécap, bubuk kopi, bubuk ubar, aditif, sari sareng rempah, jst.

  • Automatic Powder Auger filling machine (By weighing) Model SPCF-L1W-L

    Otomatis bubuk Auger ngeusian mesin (Ku timbangan) Model SPCF-L1W-L

    Abstrak déskriptif

    Mesin ieu mangrupikeun solusi anu lengkep, ekonomis pikeun ngeusian persyaratan lini produksi anjeun. tiasa ngukur sareng ngeusian bubuk sareng butiran. Éta diwangun ku Timbangan sareng ngeusian Kepala, conveyor ranté motorisasi mandiri dipasang dina kokoh, dasar pigura anu stabil, sareng sadaya asesoris anu diperyogikeun pikeun dipercaya sareng mindahkeun kontainer pikeun ngeusian, ngaluarkeun jumlah produk anu diperyogikeun, teras gancang mindahkeun wadah anu dieusian kana alat-alat sanés anu aya dina garis anjeun (mis., cappers, labelers, jst.). Dumasar kana tanda tanggapan anu dirumuskeun ku sensor beurat handap, mesin ieu ngukur sareng ngisi dua, sareng damel, jst. Éta langkung pas kana bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk albumen, farmasi, bumbu, inuman padet, gula bodas, déxtrosa, kopi, péstisida tatanén, aditif granular, sareng sajabina.

  • High Speed Automatic Filling Machine (2 lines 4 fillers) Model SPCF-W2

    Mesin ngeusian Otomatis Kecepatan Tinggi (2 garis 4 pangisi) Model SPCF-W2

    Mesin séri ieu anyar-dirancang anu urang ngadamel dina nempatkeun Péngkolan Piring lami tuangeun dina hiji sisi. Ganda auger keusikan dina hiji garis pangisi-bantosan utama sareng sistem tuangeun anu asal tiasa ngajaga presisi tinggi sareng mareuman beberesih anu péngkolan dina meja puter. Éta tiasa ngalakukeun timbalan beurat & ngeusian padamelan, sareng ogé tiasa digabungkeun sareng mesin sanésna pikeun ngawangun garis produksi anu tiasa dikemas. Mesin ieu tiasa dianggo dina ngeusian bubuk susu, bubuk albumen, bumbu, déékstrosa, tipung béas, bubuk koko, inuman padat, sareng sajabina.

  • Automatic Can Filling machine (2 fillers 2 turning disk) Model SPCF-R2-D100

    Otomatis Tiasa ngeusian mesin (2 pangisi 2 péngkolan disk) Modél SPCF-R2-D100

    Serial ieu tiasa dianggo ngukur, tiasa nyepeng, sareng ngeusian, sareng sajabana, éta tiasa janten saluruh set tiasa ngeusian garis kerja sareng mesin anu sanés, sareng cocog pikeun ngeusian kohl, bubuk glitter, cabé, cabé rawit, bubuk susu, tipung béas , bubuk albumén, bubuk susu kécap, bubuk kopi, bubuk ubar, aditif, sari sareng rempah, jst.

  • Automatic Powder Auger filling machine (1 lane 2 fillers) Model SPCF-L12-M

    Mesin ngeusian Bubuk Otomatis otomatis (1 jalur 2 pangisi) Model SPCF-L12-M

    Mesin ieu mangrupikeun solusi anu lengkep, ekonomis pikeun ngeusian persyaratan lini produksi anjeun. tiasa ngukur sareng ngeusian bubuk sareng butiran. Éta diwangun ku 2 Heading ngeusian, hiji conveyor ranté motorized bebas dipasang dina basa pigura anu mantap, stabil, sareng sadaya asesoris anu diperyogikeun pikeun dipercaya sareng mindahkeun kontainer pikeun ngeusian, ngaluarkeun jumlah produk anu diperyogikeun, teras gancang mindahkeun wadah anu dieusian jauh ka alat-alat sanés anu aya dina garis anjeun (mis., cappers, labeler, jst.). éta cocog sareng bahan-bahan fluidic atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk albumen, farmasi, bumbu, minuman padet, gula bodas, déxtrosa, kopi, pertanian péstisida, aditif granular, jeung sajabana.

  • Automatic Powder Auger filling machine (2 lane 2 fillers) Model SPCF-L2-S

    Mesin ngeusian Bubuk Otomatis otomatis (2 jalur 2 pangisi) Model SPCF-L2-S

    Mesin ieu mangrupikeun solusi anu lengkep, ekonomis pikeun ngeusian persyaratan lini produksi anjeun. tiasa ngukur sareng ngeusian bubuk sareng butiran. Éta diwangun ku 2 Heading ngeusian, hiji conveyor ranté motorized bebas dipasang dina basa pigura anu mantap, stabil, sareng sadaya asesoris anu diperyogikeun pikeun dipercaya sareng mindahkeun kontainer pikeun ngeusian, ngaluarkeun jumlah produk anu diperyogikeun, teras gancang mindahkeun wadah anu dieusian jauh ka alat-alat sanés anu aya dina garis anjeun (mis., cappers, labeler, jst.). éta cocog sareng bahan-bahan fluidic atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk albumen, farmasi, bumbu, minuman padet, gula bodas, déxtrosa, kopi, pertanian péstisida, aditif granular, jeung sajabana.

  • SPAS-100 Automatic Can Seaming Machine

    SPAS-100 Otomatis Tiasa Seaming Mesin

    Mesin kedap otomatis ieu tiasa dianggo pikeun ngaput sagala jinis kaléng buleud sapertos kaléng kaléng, kaléng aluminium, kaléng plastik sareng kaléng kertas. Kalayan kualitas anu dipercaya sareng gampang dioperasikeun, éta perlengkapan idéal anu diperyogikeun pikeun industri sapertos pangan, inuman, apoték sareng rékayasa kimia. Mesin tiasa dianggo nyalira atanapi sasarengan sareng jalur produksi anu ngeusian.

  • Automatic Vacuum Seaming Machine with Nitrogen Flushing

    Mesin Seaming Vakum Otomatis sareng Nitrogen Flushing

    Produk ieu dianggo pikeun ngaput sagala jinis kaléng buleud sapertos kaléng kaléng, kaléng aluminium, kaléng plastik sareng kaléng kertas sareng pembuangan vakum sareng gas. Kalayan kualitas anu dipercaya sareng gampang dioperasikeun, éta perlengkapan idéal anu diperyogikeun pikeun industri sapertos bubuk susu, tuangeun, inuman, apoték sareng rékayasa kimia. Mesin tiasa dianggo nyalira atanapi sasarengan sareng jalur produksi anu ngeusian.

  • Milk Powder Vacuum Can Seaming Chamber China Manufacturer

    Vakum Bubuk Susu Tiasa Seaming Kamar Pabrikan Cina

    Kamar vakum ieu mangrupikeun jinis vakum anu énggal tiasa seaming mesin anu dirancang ku perusahaan urang. Éta bakal koordinat dua sét mesin sealing normal tiasa. Bagian handapna tiasa tos diséépkeun heula, teras didamel kana kamer pikeun nyeuseup vakum sareng siram nitrogén, saatos éta kaléng bakal disegel ku mesin kedap kadua kanggo ngalengkepan prosés bungkusan vakum pinuh.

     

  • Semi-automatic Auger Filling Machine Model SPS-R25

    Semi-otomatis Auger ngeusian Mesin Modél SPS-R25

     

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun damel sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, janten cocog sareng bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bumbu, kosmetik, bubuk kopi, inuman anu padet, obat-obatan hewan, dextrose, farmasi, aditif bubuk, bubuk talcum, péstisida tatanén, dyestuff, sareng saterusna.

     

  • Semi-auto Auger filling machine with online weigher Model SPS-W100

    Mesin keusikan semi-otomatis Auger kalayan modél timbangan online SPS-W100

    Abstrak déskriptif

    Mesin pengemasan séri ieu tiasa nanganan timbangan, ngeusian fungsi sareng sajabana. Ditémbongkeun ku timbangan nyata-waktos sareng desain keusikan mesin ieu tiasa dianggo pikeun ngepak akurasi tinggi anu diperyogikeun, kalayan kapadetan henteu rata, ngalir gratis atanapi bubuk ngalir henteu gratis atanapi granula alit. Bubuk Protéin Ieu , aditif tuangeun, minuman padet, gula, toner, Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng bubuk karbon sareng sajabana

  • Auger Filler Model SPAF-50L

    Auger Filler Model SPAF-50L

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun ngukur sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, éta cocog pikeun bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, bubuk béas, bubuk kopi, inuman anu padet, bumbu, gula bodas, dextrose, aditif pangan, pakan ternak, farmasi, pertanian péstisida, sareng sajabina.

  • Auger Filler Model SPAF-100S

    Auger Filler Model SPAF-100S

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun ngukur sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, éta cocog pikeun bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, bubuk béas, bubuk kopi, inuman anu padet, bumbu, gula bodas, dextrose, aditif pangan, pakan ternak, farmasi, pertanian péstisida, sareng sajabina.

  • Auger Filler Model SPAF-H2

    Auger Filler Model SPAF-H2

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun ngukur sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, éta cocog pikeun bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, bubuk béas, bubuk kopi, inuman anu padet, bumbu, gula bodas, dextrose, aditif pangan, pakan ternak, farmasi, pertanian péstisida, sareng sajabina.

  • Automatic Liquid Can Filling Machine Model SPCF-LW8

    Cairan Otomatis Tiasa ngeusian Mesin Modél SPCF-LW8

    Mesin séri ieu mangrupikeun desain anu énggal anu tiasa ngerjakeun timbangan & ngeusian anu akurat, sareng ogé tiasa digabungkeun sareng mesin sanésna pikeun ngawangun garis produksi anu tiasa dikemas. Mesin ieu tiasa dianggo dina ngeusian jus, cai, saos, pasta tomat, margarin, pondok, madu sareng bahan cair sanés.