Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Parabot aksésori