Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Surface Scrape Heat Exchanger

  • Scraped Surface Heat Exchanger-SPA

    Ngeruk Surface Heat Exchanger-SPA

    Unit chilling kami (A unit) dimodelkeun saatos jinis Votator exchanger panas permukaan besi tua sareng ngagabungkeun fitur khusus desain Éropa pikeun ngamangpaatkeun dua dunya. Bagikeun ieu komponén leutik anu tiasa ditukeurkeun. Segel mékanis sareng agul scraper mangrupikeun bagian anu tiasa ditukeurkeun. Silinder mindahkeun panas diwangun ku pipa dina desain pipa sareng pipa jero pikeun produk sareng pipa luar pikeun pendingin tiis. Tabung jero dirancang pikeun operasi prosés tekanan anu luhur pisan. Jaketna didesain pikeun ngejat langsung ngejat langsung tina Freon atanapi amonia.

  • Surface Scraped Heat Exchanger-SPX

    Surface scraped Heat Exchanger-SPX

    SPX series Scraped heat exchanger panas khususna cocog pikeun manaskeun teras-terasan sareng pendinginan tina produk kadaharan anu kentel, caket, peka-panas sareng partikel. Éta tiasa beroperasi kalayan rupa-rupa produk média. Hal ieu dipaké dina prosés anu teras-terasan sapertos pemanasan, aseptik, pendinginan kriogenik, kristalisasi, disinfeksi, pasteurisasi sareng gelasi.

  • Surface Scraped Heat Exchanger-SPT

    Surface scraped Heat Exchanger-SPT

     

    Ftherm® SPT scraped Surface Exchangers Panas mangrupikeun gaganti anu sampurna pikeun Terlotherm's Scraped Surface Heat Exchanger, Nanging, Ftherm ® SST SST hargana ngan saparapat tina harga aranjeunna.

     

    Seueur pangan anu disiapkeun sareng produk sanés henteu tiasa kéngingkeun perpindahan panas anu pangsaéna kusabab konsisténna. Salaku conto, tuangeun anu ngandung produk ageung, caket, caket atanapi kristalin tiasa gancang meungpeuk atanapi bakiak bagian-bagian anu khusus tina penukar panas. Exchanger panas scraper ieu nyerep karakteristik alat-alat Walanda sareng ngadopsi desain khusus anu tiasa manaskeun atanapi niasa produk éta anu mangaruhan pangaruh mindahkeun panas. Nalika produk dieusian kana silinder bahan ngalangkungan pompa, wadah scraper sareng alat kerok mastikeun distribusi suhu anu rata, bari teras-terasan sareng lembut nyampur produk, bahanna dikikis jauh tina permukaan bursa panas.

     

  • Surface Scraped Heat Exchanger-SPK

    Surface scraped Heat Exchanger-SPK

    Exchanger panas scraper horisontal anu tiasa dianggo pikeun manaskeun atanapi produk tiis kalayan viskositas 1000 dugi ka 50000cP khusus kanggo produk viskositas sedeng. Desain horizontal na ngamungkinkeun dipasang dina cara anu épéktipis. Éta ogé gampang dilereskeun sabab sadaya komponén tiasa dijaga dina taneuh.

  • Margarine Pilot Plant Model SPX-LAB (Lab scale)

    Model Tanaman Margarine Pilot SPX-LAB (skala Lab)

    Tutuwuhan pilot Margarine / pondokna diwangun ku tank emulsification alit, sistem pasteurizer, Exchanger Panas Permukaan anu Tergeser, sistem pendingin évaporasi anu disejukkeun ku kulkas, mesin pagawé pin, mesin bungkus, sistem kontrol PLC sareng HMI sareng kabinet listrik. Kompresor Freon opsional sayogi. Unggal komponén didesain sareng didamel di-bumi pikeun nyonto kana pakakas produksi skala pinuh kami. Sadaya komponén kritis diimpor mérek, kalebet Siemens, Schneider sareng Parkers sareng sajabana. Sistem tiasa nganggo amonia atanapi Freon pikeun ngageter.