Ngeruk Surface Heat Exchanger-SPA

Pedaran pondok:

Unit chilling kami (A unit) dimodelkeun saatos jinis Votator exchanger panas permukaan besi tua sareng ngagabungkeun fitur khusus desain Éropa pikeun ngamangpaatkeun dua dunya. Bagikeun ieu komponén leutik anu tiasa ditukeurkeun. Segel mékanis sareng agul scraper mangrupikeun bagian anu tiasa ditukeurkeun. Silinder mindahkeun panas diwangun ku pipa dina desain pipa sareng pipa jero pikeun produk sareng pipa luar pikeun pendingin tiis. Tabung jero dirancang pikeun operasi prosés tekanan anu luhur pisan. Jaketna didesain pikeun ngejat langsung ngejat langsung tina Freon atanapi amonia.


Detil Produk

Tanda Produk

SPA SSHE Kauntungan

* Durabilitas Luar Biasa
Sacara lengkep disegel, pinuh insulated, casing stainless steel bébas korosi jaminan taun operasi bébas masalah.

* Spasi Annular sempit
Ruang annular 7mm anu langkung sempit dirancang khusus pikeun kristalisasi gajih pikeun mastikeun pendinginan anu langkung épisién. * Kacepetan Rotasikeun Poros Luhur
Gancang rotasi poros dugi ka 660rpm nyandak épék quenching sareng geser langkung saé.

* Ningkatkeun Pangiriman Panas
Tabung chilling khusus, bergelombang ningkatkeun nilai transmisi panas.

* Beberesih gampang sareng pamiaraeun
Dina hal beberesih, Hebeitech ngagaduhan tujuan supados siklus CIP gancang sareng éfisién. Dina hal pangropéa, dua padamel tiasa gancang sareng aman ngabongkar aci tanpa angkat peralatan.

* Efisiensi Transmisi Langkung Luhur
Pangiriman sabuk sinkron pikeun kéngingkeun épisiénsi transmisi langkung luhur.

* Scrapers langkung lami
The scrapers panjang 762mm ngajantenkeun tabung chilling awét

* Ngégél
Segel produk ngadopsi silikon karbida nganggo-tahan cingcin desain saimbang, karét O ring nganggo silikon kelas dahareun

* Bahanna
Bagian kontak produk didamel tina stainless steel kualitas luhur, sareng tabung kristal didamel tina waja karbon, sareng permukaanna dilapis ku lapisan anu heuras

* Desain Modular
Desain modular produk ngajadikeun
biaya perawatan langkung handap.

Automatic Pillow Packaging Machine06 Automatic Pillow Packaging Machine01 Automatic Pillow Packaging Machine02
Automatic Pillow Packaging Machine03 Automatic Pillow Packaging Machine04 Automatic Pillow Packaging Machine05

SSHE-SPA

Parameter téknis Spesifikasi Téknis. Unit SPA-1000 SPA-2000
Dipeunteun kapasitas produksi (margarin) Kapasitas Nominal (Margarin Puff Pastry) kg / jam 1000 2000
Dipeunteun kapasitas produksi (pondok) Kapasitas Nominal (Pondok) kg / jam 1200 2300
Kakuatan motor utama Kakuatan Utama kw 11 7,5 + 11
Diaméterna spindle Dia. Tina Poros Utama mm 126 126
Clearance lapisan produk Spasi Annular mm 7 7
Aréa tiis tina silinder kristalisasi Beurat Transmisi Panas m2 0,7 0,7 + 0,7
Volume laras bahan Volume Jilid L 4.5 4,5 + 4.5
Tabung tiis diameter jero / panjang Batin Dia./ Panjang Tabung Pendingin mm 140/1525 140/1525
Nomer barisan scraper Baris tina Scraper pc 2 2
Laju spindle tina kerok Kacepetan Puter tina Poros Utama rpm 660 660
Tekanan kerja maksimal (sisi produk) Max. Tekanan Gawe (sisi bahan) palang 60 60
Tekanan kerja maksimal (samping kulkas) Max. Tekanan Gawe (sisi sedeng) palang 16 16
Suhu évaporasi minimum Min. Temp Nguap. -25 -25
Diménsi panganteur pipa produk Ngolah Ukuran Pipa   DN32 DN32
Diaméter pipa pakan Dia. tina Pipa Pasokan Refrigerant mm 19 22
Kulkas diaméterna pipa balik Dia. tina Pipa Balik Refrigerant mm 38 54
Volume bak cai panas Volume Cai Cai Panas L 30 30
Kakuatan bak cai panas Kakuatan Tangki Cai Panas kw 3 3
Cai pompa sirkulasi kakuatan panas Kakuatan Pompa Sirkulasi Cai Panas kw 0,75 0,75
Ukuran mesin Sakabéh Diménsi mm 2500 * 600 * 1350 2500 * 1200 * 1350
Beurat Beurat kotor kg 1000 1500

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami