Surface scraped Heat Exchanger-SPX

Pedaran pondok:

SPX series Scraped heat exchanger panas khususna cocog pikeun manaskeun teras-terasan sareng pendinginan tina produk kadaharan anu kentel, caket, peka-panas sareng partikel. Éta tiasa beroperasi kalayan rupa-rupa produk média. Hal ieu dipaké dina prosés anu teras-terasan sapertos pemanasan, aseptik, pendinginan kriogenik, kristalisasi, disinfeksi, pasteurisasi sareng gelasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip Gawe

Produkna dipompa kana tungtung handap silinder penukar panas. Nalika produk ngalir ngalangkungan silinder, éta teras-terasan diadukeun sareng dicabut tina témbok silinder ku agul kerok. Aksi kerok ngahasilkeun permukaan bébas tina fouling deposit sareng seragam, laju mindahkeun panas tinggi.
Média ngalir dina arah anu kontra dina rohangan annular antara silinder mindahkeun panas sareng jaket terisolasi. Coil spiral nyayogikeun efisiensi mindahkeun panas anu langkung luhur pikeun uap sareng média cair.
Nyetir rotor kahontal ku motor listrik anu dipasang dina tungtung poros luhur. Kecepatan rotor sareng aliran produk tiasa dirobihkeun pikeun aplikasi.
Tukeur SPX scrapers-scraped exchanger panas tiasa disambungkeun dina séri pikeun pemanasan garis sareng pendinginan.

Desain Standar

Séri SPX Éksternal-exchanger pemanasan panas utiliti desain modular pikeun pemasangan nangtung dina témbok atanapi kolom sareng kalebet:
● Desain struktur kompak
● Struktur sambungan poros padet (60mm) struktur
● Bahan agul sareng téknologi awét
● Téknologi mesin presisi tinggi
● Bahan tabung mindahkeun panas padet sareng pengolahan liang jero
● Tabung mindahkeun panas tiasa dibongkar sareng diganti nyalira
● Gear motor drive - henteu aya kopling, sabuk atanapi sheaves
● ningkatna aci konsentris atanapi ékséntris
● GMP, 3A sareng standar desain ASME; FDA opsional
Suhu ngagawekeun: -30 ° C ~ 200 ° C

Tekanan kerja maksimal
Bahan sisi: 3MPa (430psig), opsional 6MPa (870psig)
Sisi média: 1.6 MPa (230psig), opsional 4MPa (580 psig)

Spesifikasina téknis.

型号 面积 间隙 长度 刮板 尺寸 功率 耐压 转速
Modél Panas Area Permukaan Panukar Spasi Annular Panjang Tube Scraper Qty Diménsi Kakuatan Max. Tekanan Laju Poros Utama
Unit M2 mm mm pc mm kw Mpa rpm
 
SPX18-220 1.24 10-40 2200 16 3350 * 560 * 1325 15 atanapi 18.5 3 atanapi 6 0-358
SPX18-200 1.13 10-40 2000 16 3150 * 560 * 1325 11 atanapi 15 3 atanapi 6 0-358
SPX18-180 1 10-40 1800 16 2950 * 560 * 1325 7.5 atanapi 11 3 atanapi 6 0-340
 
SPX15-220 1.1 11-26 2200 16 3350 * 560 * 1325 15 atanapi 18.5 3 atanapi 6 0-358
SPX15-200 1 11-26 2000 16 3150 * 560 * 1325 11 atanapi 15 3 atanapi 6 0-358
SPX15-180 0,84 11-26 1800 16 2950 * 560 * 1325 7.5 atanapi 11 3 atanapi 6 0-340
SPX18-160 0,7 11-26 1600 12 2750 * 560 * 1325 5,5 atanapi 7,5 3 atanapi 6 0-340
SPX15-140 0,5 11-26 1400 10 2550 * 560 * 1325 5,5 atanapi 7,5 3 atanapi 6 0-340
SPX15-120 0.4 11-26 1200 8 2350 * 560 * 1325 5,5 atanapi 7,5 3 atanapi 6 0-340
SPX15-100 0.3 11-26 1000 8 2150 * 560 * 1325 5.5 3 atanapi 6 0-340
SPX15-80 0,2 11-26 800 4 1950 * 560 * 1325 4 3 atanapi 6 0-340
 
SPX-Lab 0,08 7-10 400 2 1280 * 200 * 300 3 3 atanapi 6 0-1000
SPT-Max 4.5 50 1500 48 1500 * 1200 * 2450 15 2 0-200
 
: 超高压 机型 可选 最高 耐压 8MPa , 电机 功率 最大 为 22kW. 
Catetan: Model tekanan tinggi tiasa nyayogikeun lingkungan tekanan dugi ka 8MPa (1160PSI) kalayan kakuatan motor 22KW (30HP)

Silinder

Diaméter silinder jero nyaéta 152 mm sareng 180mm

 SSHE-SPX01SSHE-SPX02SSHE-SPX03
SSHE-SPX04 SSHE-SPX05

Bahan

Permukaan pemanasan biasana tina stainless steel, (SUS 316L), diasah nepi ka finish anu luhur pisan dina permukaan jero. Pikeun aplikasi khusus, tipena béda palapis Chrome sayogi pikeun permukaan pemanasan. Bilah kerok aya dina waja stainless steel sareng jinis bahan plastik bénten-bénten kalebet jinis logam anu tiasa dideteksi. Bahan agul sareng konfigurasi dipilih dumasar kana aplikasi. Gasket sareng O-cincin didamel tina Viton, nitril atanapi Teflon. Bahan anu cocog bakal dipilih pikeun unggal aplikasi. Segel tunggal, segel siram (aseptik) sayogi, kalayan pilihan matéri gumantung kana aplikasi
Parangkat opsional
● Ngajalankeun motor tina tipena béda sareng konfigurasi kakuatan anu béda, ogé dina ledakan - desain buktina
● Bahan tabung mindahkeun panas standar nyaéta baja karbon Chrome-dilapis, 316L stainless steel, 2205 duplex stainless steel, nikel murni anu opsional
● Diaméter Poros Opsional (mm) : 160, 150, 140, 130, 120, 110, 100
● Opsional produk ngalir ti tengah aci
● Pilihan torsi tinggi SUS630 stainless steel spline shaft spline
● Opsional Tekanan Tinggi segel mékanis dugi ka 8MPa (1160psi)
● Aci Aci tempered aci
● Jinis standar nyaéta instalasi horisontal, sareng instalasi nangtung nyaéta opsional
● Aci Ékséntris opsional

Gambar Mesin

SSHE-SPX


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami