Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Mesin Rotor Pin

  • Pin Rotor Machine-SPC

    Pin Rotor Mesin-SPC

    SPC pin rotor dirancang kalayan ngarujuk kana standar saniter anu diperyogikeun ku standar 3-A. Bagéan produk anu aya hubunganana sareng kadaharan didamel tina stainless steel kualitas luhur

  • Pin Rotor Machine Benefits-SPCH

    Pin Rotor Mesin Kauntungan-SPCH

    Rotor pin SPCH dirancang kalayan ngarujuk kana standar kabersihan anu dibutuhkeun ku standar 3-A. Bagéan produk anu aya hubunganana sareng kadaharan didamel tina stainless steel kualitas luhur