Mesin Bungkus ngeusian Otomatis Modél SPE-WB25K

Pedaran pondok:

Pedaran singget

Mesin bungkusan otomatis tiasa ngawujudkeun pangukuran otomatis, ngamuat kantong otomatis, ngeusian otomatis, ngégél panas otomatis, ngaput sareng bungkus, tanpa operasi manual. Ngahemat sumber daya manusa sareng ngirangan investasi biaya jangka panjang. Éta ogé tiasa ngalengkepan garis produksi kalayan alat-alat pendukung sanés Utamana dipaké dina produk tatanén, tuangeun, pakan, industri kimia, sapertos jagong, siki, tipung, gula sareng bahan sanés anu tiasa lancar.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran singget

Mesin bungkusan otomatis tiasa ngawujudkeun sababaraha pancén sapertos pangukuran otomatis, ngamuat kantong otomatis, ngeusian otomatis, sealing panas otomatis sareng ngaput, tanpa operasi manual. Ngahémat sumber daya manusa sareng ngirangan input biaya jangka panjang. Éta ogé tiasa ngalengkepan sakumna garis perakitan sareng alat-alat pendukung sanés. Utamana dianggo dina produk tatanén, tuangeun, pakan, industri kimia, sareng sajabana, sapertos kernel jagong, siki, tipung, gula bodas sareng bahan sanésna kalayan bungkus fluiditas anu saé.

Mesin bungkusan otomatis tiasa ngawujudkeun pangukuran otomatis, ngamuat kantong otomatis, ngeusian otomatis, ngégél panas otomatis, ngaput sareng bungkus, tanpa operasi manual. Ngahemat sumber daya manusa sareng ngirangan investasi biaya jangka panjang. Éta ogé tiasa ngalengkepan garis produksi kalayan alat-alat pendukung sanés Utamana dipaké dina produk tatanén, tuangeun, pakan, industri kimia, sapertos jagong, siki, tipung, gula sareng bahan sanés anu tiasa lancar.

Prinsipna parah

Mesin timbangan nyoko kana umpan sekrup nangtung tunggal, anu diwangun ku hiji sekrup. Sekrup langsung disetir ku motor servo pikeun mastikeun kagancangan sareng akurasi pangukuran. Nalika damel, sekrup muterkeun sareng tuang matéri numutkeun sinyal kontrol; sénsor timbangan sareng alat ukur timbangan ngolah sinyal timbangan, sareng kaluaran tampilan data beurat sareng sinyal kontrol.
Mesin timbangan nyoko kana tuang sekrup nangtung tunggal, anu diwangun ku sekrup tunggal. Sekrup langsung disetir ku motor servo pikeun mastikeun kagancangan sareng akurasi pangukuran. Nalika damel, sekrup muter sareng tuang numutkeun sinyal kontrol; sensor timbangan sareng timbangan pangendali prosés sinyal timbangan, sareng kaluaran tampilan data beurat sareng sinyal kontrol.

Fitur utami

  • Timbangan otomatis, ngamuat kantong otomatis, ngaput kantong otomatis, teu kedah operasi manual;
  • Antarmuka layar toél, operasi saderhana sareng intuitif;
  • Unit ieu diwangun ku panyimpenan tas, nyandak kantong sareng alat asihan kantong, manipulator kantong ngamuat, alat clamping sareng alat unloading, alat panyekel tas, alat pituduh sungut kantong, sistem vakum sareng sistem kontrol, jst;
  • Éta ngagaduhan adaptasi anu lega kana kantong bungkus. Mesin bungkus nganggo cara ngamuat kantong tina nyandak kantong, nyaéta nyandak kantong tina panyimpenan kantong, nempatkeun kantong di tengahna, ngintunkeun kantong ka payun, nempatkeun kantong kantong, pre -buka kantong, sareng lebetkeun péso kana kantong ku panangan robot Dina waktos anu sasarengan, kadua sisi kantongna dijepit ku cekelan hawa dina dua sisi sungut kantong, sareng kantong na tungtungna dimuat. Kantong ieu dimuat metoda henteu ngagaduhan syarat anu tinggi dina ukuran ukuran tina kantong bungkus sareng kualitas kantongna nyalira, sahingga ngirangan biaya ngadamel kantong;
  • Panangan manipulator kantong ngamuat disetir ku motor servo. Dibandingkeun sareng manipulator pneumatik, éta ngagaduhan kaunggulan langkung gancang, ngamuat kantong stabil, henteu aya pangaruh, sareng umur jasa anu panjang;
  • Aya dua saklar mikro dina posisi muka kantong tina clamping tas sareng alat unloading, anu dianggo pikeun ngadeteksi naha bukaan kantong lengkep dijepit sareng naha bukaan kantong lengkep dibuka. Ieu mastikeun yén mesin bungkus henteu disalahkeun sareng moal tumpahkeun bahan kana taneuh, anu ningkatkeun efisiensi mesin bungkus sareng lingkungan operasi di tempat;
  • Komponén pneumatik sapertos klep solenoid sadayana diséépkeun, henteu kakeunaan dipasang, sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu berdebu, anu tiasa mastikeun umur panjang tina pakakasna.
  • Timbangan otomatis, ngamuat kantong otomatis, ngaput kantong otomatis, teu kedah operasi manual;
  • Antarmuka layar toél, operasi saderhana sareng intuitif;
  • Unitna diwangun ku gudang persiapan kantong, nyandak kantong sareng alat penanganan kantong, manipulator kantong bagasi, alat clamping sareng alat unloading, alat panyekel tas, alat pembuka kantong, sistem vakum sareng sistem kontrol;
  • Éta ngagaduhan adaptasi anu lega kana kantong bungkus. Mesin bungkus nyoko kana metoda metik kantong, nyaéta nyandak kantong tina panyimpenan kantong, museurkeun kantong, ngirimkeun kantong ka payun, nempatkeun kantong tas, sateuacan muka kantong, ngalebetkeun péso manipulator muatan kantong kana bukaan kantong, sareng ngajepitkeun dua sisi sungut kantong nganggo cekelan hawa dina dua sisi, sareng akhirna ngamuat kantong. Metode muatan kantong sapertos ieu henteu ngagaduhan sarat anu tinggi dina kasalahan ukuran pabrik kantong sareng kualitas kantong nyalira Kantong ngadamel biaya;
  • Dibandingkeun sareng manipulator pneumatik, motor servo ngagaduhan kaunggulan gancang gancang, ngamuat kantong lemes, henteu aya pangaruh sareng umur jasa anu panjang;
  • Dua saklar mikro dipasang dina posisi bubuka alat clamping kantong, anu dianggo pikeun ngadeteksi naha sungut kantong lengkep dijepit sareng naha bukaan kantong kabuka sacara lengkep. Dina urutan pikeun mastikeun yén mesin bungkusna henteu misjudge, henteu henteu tumpahkeun bahan kana taneuh, ningkatkeun efisiensi panggunaan mesin bungkus sareng lingkungan damel di tempat;
  • Klep solenoid sareng komponén pneumatik sanésna diségél, henteu dipasang teu dipasang, tiasa dianggo dina lingkungan lebu, supados mastikeun yén alat-alatna ngagaduhan umur anu panjang.

Spésifikasi téknis

Modeu tuang / Modeu tuang

Tuang sekrup tunggal (tiasa ditangtoskeun numutkeun matéri)

Tuang sekrup tunggal (tiasa ditangtoskeun numutkeun matéri)

Ngepak beurat

5-25kg

Akurasi bungkus

± 0,2%

Laju ngarangkep

2-3bags / mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50 / 60Hz

Kakuatan total

5kw

Ukuran kantong

L: 500-1000mm W: 350-605mm

Bahan kantong

Kertas kraft dilaminasi kantong, anyaman kantong (pilem palapis), kantong plastik (kandel pilem 0,2mm), anyaman kantong (kalayan kantong plastik PE dina), jst.

Kantong laminating kertas kraft, kantong anyaman plastik (palapis pilem), kantong plastik (kandel pilem 0,2mm), kantong anyaman plastik (kantong plastik palastik PE), sareng sajabana

Bentuk kantong

Bantal kantong kabuka-buka

Hawa dikomprés

6kg / cm2 0.3cm3 / mnt

Daptar konfigurasi Konfigurasi

S / N

Nami / NAMA

Merek / MEREK

1

Motor servo

Siemens / Siemens

2

Nguseup cangkir

Dinasti Lee Nyata / Cina

3

Layar rampa / HMI

Siemens / Siemens

4

PLC

Siemens / Siemens

5

Ngabobol / Ngabobol

Schneider

6

Kontaktor AC

Schneider

7

Relay

Schneider

8

Motor servo

Siemens / Siemens

9

Sénsor kasaimbangan

Mettler Toledo

10

Silinder

Festo

11

Inverter frékuénsi

Siemens / Siemens

12

Terminal / Terminal

Weidmuller

13

Pompa vakum

Becker

14

Ngalihkeun catu daya / Catu daya

Mingwei / Cina

15

Saklar fotolistrik

Autonics

16

Saklar / saklar pareum

Tianyi / Cina

17

Lampu warna tripel

APT

18

Modul digital / Modul

Siemens / Siemens

19

Modul komunikasi

Siemens / Siemens

20

Dasar silinder

Festo

Daptar konfigurasi Konfigurasi

working process


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami