Mesin Pembungkus Bubuk Otomatis Produsén Cina

Pedaran pondok:

Abstrak déskriptif

Mesin ieu ngalengkepan prosedur bungkusan sadayana pikeun ngukur, muatan bahan, ngepak, percetakan tanggal, ngecas (nyapekeun) sareng produk ngangkut sacara otomatis ogé ngitung. Tiasa dianggo dina bubuk sareng bahan butiran. Sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, inuman padet, gula bodas, dextrose, bubuk kopi, bubuk nutrisi, katuangan anu diperkaya sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utami

Powder3

Pilem anu disetir ku Servo narik aksi/ Servo drive pikeun nyoco pilem

Sabuk waktos anu disetir servo tiasa langkung saé ngatasi inersia sabuk sareng beurat, sareng sabuk ditarik lancar sareng akurat, mastikeun umur jasa anu langkung lami sareng stabilitas operasional anu langkung ageung.

Sabuk sinkron ku drive servo langkung saé pikeun nyegah inersia, pastikeun pilem pilem langkung pas, sareng umur damel langkung lami sareng operasi langkung mantap.

PLCSistem Kontrol/ Sistem kontrol PLC

Panyimpenan program sareng fungsi pangambilan.

Toko program sareng fungsi milarian.

Ampir sadaya parameter operasi (sapertos manjangan panjang pilem, waktos panyegelan sareng kagancangan) tiasa disaluyukeun, disimpen sareng diémutan deui.

Ampir sadaya parameter operasi (sapertos panjang tuang, waktos panyegelan sareng kagancangan) tiasa disaluyukeun, disimpen sareng callout.

Antarmuka layar toélHMI

7Inci layar toél, halaman operasi saderhana sareng gampang dianggo.

Layar sentuh 7 inci, sistem operasi anu gampang.

Visualisasi tina prosés operasi host: suhu panyegelan, kagancangan produksi, bubuka sabuk manteng, alarem, cacah kantong sareng pilihan fungsi utama, sapertos operasi manual, modeu tés, setélan waktos sareng parameter.

Operasi katingali pikeun suhu panyegelan, kagancangan bungkus, status dahar pilem, alarm, count bagging sareng fungsi utama sanésna, sapertos operasi manual, mode uji, setting waktos & parameter.

Rak pilem Nyoco pilem

Tailtock unwinding film anu kabuka dilengkepan ku fotoéléktrik warna-kode, sareng dilengkepan motor pikeun otomatis nyaluyukeun posisi gulung pilem (koréksi) pikeun mastikeun yén gulungan pilem saluyu sareng posisi segel tilas sareng bujur, ngirangan limbah bahan sareng teu kedah muka segel bujur nalika prosés koréksi. Épéktip tiasa ngahemat waktos operasi.

Buka pigura tuang pilem ku warna-poto poto-listrik, fungsi koréksi otomatis pikeun mastikeun pilem gulung, ngabentuk tabung sareng panyegelan nangtung aya dina garis anu sami, anu kanggo ngirangan limbah bahan. Henteu kedah muka sealing nangtung nalika koreksi kanggo ngahémat waktos operasi.

Tukang nyieun kantong (baheula)Ngabentuk pipah

Pembentuk sapotong pikeun konvérsi ukuran kantong gancang sareng gampang.

Rangkep parantos ngawangun tabung pikeun gampang sareng gancang ganti.

Ngalacak panjang kantong otomatis Lacak kantong otomatis

Sensor fotoéléktrik kode warna atanapi encoder sacara otomatis ngalacak sareng ngarékam panjang kantong, sahingga akurasi unggal narik pilem sami sareng panjang anu parantos ditangtukeun.

Sensor tanda warna atanapi encoder pikeun ngalacak otomatis sareng ngarékam panjang, pastikeun panjang tuangeun bakal cocog sareng panjang setting.

Mesin coding termal Mesin coding panas

Printer termal sacara otomatis nyetak kumpulan tanggal.

Mesin coding panas pikeun coding otomatis tanggal sareng angkatan.

Setélan alarm sareng kaamanan Setélan alarm sareng kaamanan

Buka panto sareng halteu, teu aya pilem, henteu pita, alarm clamping material sareng lirén, ngajamin kasalametan operator;

Mesin lirén sacara otomatis saatos panto dibuka, teu aya pilem, teu nganggo coding tape sareng sajabana, pikeun ngajamin kasalametan operator.

Gampang dianggo Operasi gampang

Mesinna tiasa disingkronkeun sareng sistem pangukuran sareng pangukuran.

Mesin tiasa cocog sareng kasaimbangan sareng sistem pangukuran.

Bagian anu tiasa dianggo tiasa gampang sareng gancang diganti.

Gampang sareng gancang pikeun ngarobih bagian ngagem. 

Data téknis utami

jenis mesin

Modél

SPB-420

Lebar pilem aplikasi

Lebar pilem

140 ~ 420mm

Kantong ngadamel lébar

Lebar kantong

60 ~ 200mm

Panjang kantong

Panjang kantong

50 ~ 250mm, pilem tunggal narik

Rentang ngeusian

Rentang ngeusian* 1

10 ~ 750g

Laju ngarangkep

Laju Pakét* 2

20 ~ 40bpm di PP

Standar tegangan

Pasang Tegangan

AC 1phase, 50Hz, 220V

kakuatan dipeunteun

Total Kakuatan

3.5KW

Konsumsi hawa

Konsumsi Udara

2CFM @ 6 bar

Ukuran mesin

Diménsi* 3

1300x1240x1150mm

Beurat mesin

Beurat

Kira-kira 480 kg

Peta skétsa peralatan

packaging machine

Parabot ngagambar

NEI


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami