Mesin Bungkus Keripik Kentang Otomatis SPGP-5000D / 5000B / 7300B / 1100

Pedaran pondok:

Aplikasi:

Bungkus jagung, bungkus permén, bungkus dahareun puffed, bungkus chip, bungkus kacang, bungkus siki, bungkus nasi, bungkus kacang orok bungkus tuangeun sareng sajabana Utamana cocog pikeun bahan anu gampang rusak.

Unit diwangun ku mesin bungkus ngeusian nangtung SPGP7300, skala kombinasi (atanapi mesin timbangan SPFB2000) sareng lift émbér nangtung, ngahijikeun fungsi timbangan, ngadamel kantong, ngalipet ujung, ngeusian, nyégél, nyetak, nyabak sareng ngitung, ngadopsi sabuk waktos disetir motor servo pikeun narik pilem. Sadaya komponén kontrol ngadopsi produk mérek terkenal internasional kalayan kinerja anu dipercaya. Duanana mékanisme sealing transverse sareng bujur ngadopsi sistem pneumatik kalayan tindakan anu stabil sareng dipercaya. Desain canggih mastikeun yén pangaluyuan, operasi sareng perawatan mesin ieu cocog pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Bungkus jagung, bungkus permén, bungkus dahareun puffed, bungkus chip, bungkus kacang, bungkus siki, bungkus nasi, bungkus kacang orok bungkus tuangeun sareng sajabana Utamana cocog pikeun bahan anu gampang rusak.

Unit diwangun ku mesin bungkus ngeusian nangtung SPGP7300, skala kombinasi (atanapi mesin timbangan SPFB2000) sareng lift émbér nangtung, ngahijikeun fungsi timbangan, ngadamel kantong, ngalipet ujung, ngeusian, nyégél, nyetak, nyabak sareng ngitung, ngadopsi sabuk waktos disetir motor servo pikeun narik pilem. Sadaya komponén kontrol ngadopsi produk mérek terkenal internasional kalayan kinerja anu dipercaya. Duanana mékanisme sealing transverse sareng bujur ngadopsi sistem pneumatik kalayan tindakan anu stabil sareng dipercaya. Desain canggih mastikeun yén pangaluyuan, operasi sareng perawatan mesin ieu cocog pisan.

Data téknis utami

Modél

Ukuran kantong

mm

Kisaran pangukuran

Ngukur akurasi

Laju bungkusan

kantong / mnt

SPGP-5000D

(50 ~ 280) × (70 ~ 180)

 

0,2%

 

SPGP-5000B

(50 ~ 340) × (80 ~ 250)

10 ~ 2000g

10 ~ 50

SPGP-7300B

(50 ~ 460) × (80 ~ 350)

200 ~ 5000 g

10 ~ 50

SPGP-1100

(300-650) x (300-500)

0,5 ~ 10kg

5 ~ 10

SPGP-1500

(200 ~ 1000) × (350 ~ 750)

1 ~ 25kg

3 ~ 8

SPGP-1700

(200 ~ 1000) × (500 ~ 850)

1 ~ 50kg

2 ~ 5

Prinsip beurat

31

Diagram bungkusan

32


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami