Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Parabot aksés

  • Double shafts paddle mixer Model SPM-P

    Shafts ganda ngawelah mixer Model SPM-P

    TDW mixer non gravitasi disebat mixer dayung dua-aci ogé, éta seueur diterapkeun dina campuran bubuk sareng bubuk, granule sareng granule, granule sareng bubuk sareng cairan sakedik. Hal ieu dianggo pikeun tuangeun, kimia, péstisida, tuang barang sareng batré sareng sajabana. Éta alat campuran anu sampurna sareng adaptasi pikeun nyampur ukuran bahan anu béda-béda sareng gravitasi khusus anu béda, proporsi rumus sareng campuran keseragaman. Éta tiasa campuran anu saé pisan anu babandingan na ngahontal 1: 1000 ~ 10000 atanapi langkung. Mesin tiasa ngadamel parsial granules pegat saatos alat naksir tambihan.

  • Horizontal Ribbon Mixer Model SPM-R

    Modél Campuran Pita Horisontal SPM-R

    The Horizontal Ribbon Mixer diwangun ku tank U-Shape, spiral sareng bagian drive. Spiral nyaéta struktur dua. Spiral luar ngadamel bahan ngalih ti gigir ka tengah tank sareng conveyor sekrup batin bahan tina tengah ka gigir pikeun kéngingkeun campuran konvektif. Serial DP urang Pita mixer tiasa nyampur seueur jinis bahan khususna kanggo bubuk sareng butiran anu nganggo iteuk atanapi karakter kohesi, atanapi nambihan sakedik cairan sareng bahan témpél kana bahan bubuk sareng butiran. Pangaruh campuranna tinggi. Panutup tina bak tiasa didamel kabuka pikeun ngabersihan sareng ngarobih bagian kalayan gampang.

     

  • Horizontal & Inclined Screw Feeder Model SP-HS2

    Model feeder Screw Feed Horisontal & Singket SP-HS2

     

    The feeder sekrup utamina dianggo pikeun transportasi bahan bubuk, tiasa dilengkepan ku mesin bubuk, VFFS sareng sajabana.

     

     

  • Vacuum Feeder Model ZKS

    Vacuum Feeder Modél ZKS

    Unit feeder vakum ZKS nganggo pompa hawa angin puyuh anu nimba hawa. Inlet keran bahan serepan sareng sistem sadayana dijantenkeun dina kaayaan vakum. Séréal bubuk tina bahan nyerep kana keran bahan ku hawa ambien sareng dibentuk janten hawa anu ngalir ku bahan. Ngalirkeun tabung bahan nyerep, aranjeunna sumping kana corong. Hawa sareng bahan dipisahkeun di jerona. Bahan anu dipisahkeun dikirim ka alat bahan anu nampi. Pusat kontrol ngatur kaayaan "aktif / pareum" tina klep triplep pneumatic pikeun nyoco atanapi ngaleupaskeun bahan.

     

  • Horizontal Screw Conveyor (With hopper) Model SP-S2

    Conveyor Screw Horisontal (Kalayan corong) Modél SP-S2

     

    Catu daya: 3P AC208-415V 50 / 60Hz

     

    Volume Hopper: Standar 150L, ​​50 ~ 2000L tiasa didesain sareng didamel.

     

    Ngalebetkeun Panjang: Standar 0.8M, 0.4 ~ 6M tiasa didesain sareng didamel.

     

    Struktur stainless steel lengkep, bagian kontak SS304;

     

    Kapasitas Ngecas anu sanés tiasa didesain sareng didamel.