Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Semi-Otomatis Tiasa Mesin ngeusian

  • Semi-automatic Auger Filling Machine Model SPS-R25

    Semi-otomatis Auger ngeusian Mesin Modél SPS-R25

     

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun damel sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, janten cocog sareng bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bumbu, kosmetik, bubuk kopi, inuman anu padet, obat-obatan hewan, dextrose, farmasi, aditif bubuk, bubuk talcum, péstisida tatanén, dyestuff, sareng saterusna.

     

  • Semi-auto Auger filling machine with online weigher Model SPS-W100

    Mesin keusikan semi-otomatis Auger kalayan modél timbangan online SPS-W100

    Abstrak déskriptif

    Mesin pengemasan séri ieu tiasa nanganan timbangan, ngeusian fungsi sareng sajabana. Ditémbongkeun ku timbangan nyata-waktos sareng desain keusikan mesin ieu tiasa dianggo pikeun ngepak akurasi tinggi anu diperyogikeun, kalayan kapadetan henteu rata, ngalir gratis atanapi bubuk ngalir henteu gratis atanapi granula alit. Bubuk Protéin Ieu , aditif tuangeun, minuman padet, gula, toner, Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng bubuk karbon sareng sajabana