Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Mesin Seaming Otomatis

  • SPAS-100 Automatic Can Seaming Machine

    SPAS-100 Otomatis Tiasa Seaming Mesin

    Mesin kedap otomatis ieu tiasa dianggo pikeun ngaput sagala jinis kaléng buleud sapertos kaléng kaléng, kaléng aluminium, kaléng plastik sareng kaléng kertas. Kalayan kualitas anu dipercaya sareng gampang dioperasikeun, éta perlengkapan idéal anu diperyogikeun pikeun industri sapertos pangan, inuman, apoték sareng rékayasa kimia. Mesin tiasa dianggo nyalira atanapi sasarengan sareng jalur produksi anu ngeusian.

  • Automatic Vacuum Seaming Machine with Nitrogen Flushing

    Mesin Seaming Vakum Otomatis sareng Nitrogen Flushing

    Produk ieu dianggo pikeun ngaput sagala jinis kaléng buleud sapertos kaléng kaléng, kaléng aluminium, kaléng plastik sareng kaléng kertas sareng pembuangan vakum sareng gas. Kalayan kualitas anu dipercaya sareng gampang dioperasikeun, éta perlengkapan idéal anu diperyogikeun pikeun industri sapertos bubuk susu, tuangeun, inuman, apoték sareng rékayasa kimia. Mesin tiasa dianggo nyalira atanapi sasarengan sareng jalur produksi anu ngeusian.

  • Milk Powder Vacuum Can Seaming Chamber China Manufacturer

    Vakum Bubuk Susu Tiasa Seaming Kamar Pabrikan Cina

    Kamar vakum ieu mangrupikeun jinis vakum anu énggal tiasa seaming mesin anu dirancang ku perusahaan urang. Éta bakal koordinat dua sét mesin sealing normal tiasa. Bagian handapna tiasa tos diséépkeun heula, teras didamel kana kamer pikeun nyeuseup vakum sareng siram nitrogén, saatos éta kaléng bakal disegel ku mesin kedap kadua kanggo ngalengkepan prosés bungkusan vakum pinuh.