Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 teknisi sareng karyawan propésional, langkung ti 2000 m2 lokakarya industri propésional, sareng parantos ngembangkeun séri peralatan "bungkus high-end" sp, sapertos Auger pangisi, Bubuk tiasa ngeusian mesin, Campuran bubuk mesin, VFFS sareng sajabana Sadaya alat-alat parantos lulus sertifikasi CE, sareng minuhan sarat sertifikasi GMP.

Auger Filler

  • Auger Filler Model SPAF-50L

    Auger Filler Model SPAF-50L

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun ngukur sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, éta cocog pikeun bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, bubuk béas, bubuk kopi, inuman anu padet, bumbu, gula bodas, dextrose, aditif pangan, pakan ternak, farmasi, pertanian péstisida, sareng sajabina.

  • Auger Filler Model SPAF-100S

    Auger Filler Model SPAF-100S

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun ngukur sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, éta cocog pikeun bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, bubuk béas, bubuk kopi, inuman anu padet, bumbu, gula bodas, dextrose, aditif pangan, pakan ternak, farmasi, pertanian péstisida, sareng sajabina.

  • Auger Filler Model SPAF-H2

    Auger Filler Model SPAF-H2

    Jenis ieu tiasa ngalakukeun ngukur sareng ngeusian padamelan. Kusabab desain profesional khusus, éta cocog pikeun bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk Albumen, bubuk béas, bubuk kopi, inuman anu padet, bumbu, gula bodas, dextrose, aditif pangan, pakan ternak, farmasi, pertanian péstisida, sareng sajabina.