Komisioning Tiasa ngabentuk garis-2018

Opat téknisi propésional dikirim pikeun Pitunjuk ngeunaan parobihan kapang sareng latihan lokal di Fonterra Company.
Garis pembentuk kaléng didirikan sareng ngamimitian produksi ti taun 2016, sakumaha per program produksi, kami ngintun tilu teknisi ka pabrik pelanggan deui pikeun ngarobih kapang sareng ngalatih operator lokal.

Commissioning of Can forming line-2018 (4)
Commissioning of Can forming line-2018 (3)
Commissioning of Can forming line-2018 (2)
Commissioning of Can forming line-2018 (1)

Pos waktos: Mei-20-2021