FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dimana pabrik anjeun ayana?

Pabrik urang tempatna di daérah Shanghai, sakitar 50 km ti Bandara Internasional Pudong Shanghai. Daérah ieu kalebet karya mesin anu pangsaéna sareng téknologi sateuacanna pikeun alat-alat industri ringan di Cina, anu tiasa ngadukung kualitas mesin urang. 

Perusahaan mana anu anjeun nyayogikeun mesin anjeun?

Kami parantos nyayogikeun mesin kami pikeun seueur perusahaan anu kawéntar global, sapertos susu Fonterra, P & G, Unilever, Wilmar sareng anu sanésna, sareng nampi pujian ti klien kami. 

Naha anjeun tiasa nyayogikeun layanan purna jual?

Leres, urang gaduh tim téknis propésional anu tiasa nyayogikeun jasa konsultan investasi, uji coba peralatan, komisi, suplai suku cadang sareng dukungan téknis jarak jauh nalika jaman wabah. 

Naon jinis jaminan kualitas anjeun gaduh?

Sadaya mesin kami parantos disahkeun ku bijil CE, sareng tiasa nyumponan sarat GMP. Sadaya mesin bakal diuji sateuacanna kiriman. Kami nyayogikeun jaminan kualitas sataun sareng dukungan téknis saumur hirup. 

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Urang tiasa nampi pamayaran T / T atanapi L / C dina titingalian. 

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Hoyong damel sareng urang?