Otomatis bubuk Auger ngeusian mesin (Ku timbangan) Model SPCF-L1W-L

Pedaran pondok:

Abstrak déskriptif

Mesin ieu mangrupikeun solusi anu lengkep, ekonomis pikeun ngeusian persyaratan lini produksi anjeun. tiasa ngukur sareng ngeusian bubuk sareng butiran. Éta diwangun ku Timbangan sareng ngeusian Kepala, conveyor ranté motorisasi mandiri dipasang dina kokoh, dasar pigura anu stabil, sareng sadaya asesoris anu diperyogikeun pikeun dipercaya sareng mindahkeun kontainer pikeun ngeusian, ngaluarkeun jumlah produk anu diperyogikeun, teras gancang mindahkeun wadah anu dieusian kana alat-alat sanés anu aya dina garis anjeun (mis., cappers, labelers, jst.). Dumasar kana tanda tanggapan anu dirumuskeun ku sensor beurat handap, mesin ieu ngukur sareng ngisi dua, sareng damel, jst. Éta langkung pas kana bahan cairan atanapi low-fluidity, sapertos bubuk susu, bubuk albumen, farmasi, bumbu, inuman padet, gula bodas, déxtrosa, kopi, péstisida tatanén, aditif granular, sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utami

Struktur stainless steel; Pegatkeun sambungan gancang atanapi split hopper tiasa dikumbah kalayan gampang tanpa alat.

Servo motor drive sekrup.

Platform pneumatik dilengkepan sél beban pikeun nanganan dua kagancangan ngeusian sakumaha beurat préparasi. Dipajang ku sistem saimbang gancang sareng akurasi tinggi.

Kontrol PLC, tampilan layar toél, gampang dioperasikeun.

Dua modus keusikan tiasa antar-robih, dieusian ku polumeu atanapi eusian ku beurat. Eusian ku polumeu anu diulas kalayan kecepatan luhur tapi akurasi low. Eusian ku beurat diulas ku akurasi tinggi tapi kecepatan low.

Simpen parameter tina beurat ngeusian anu béda pikeun bahan anu béda. Ngahémat 10 sét paling henteu.

Ngaganti bagian auger, éta cocog pikeun bahan tina bubuk super ipis dugi ka granul.

Data téknis utami

Modeu dosis

Dosis ku beuratna

Ngeusian beurat

10 - 5000g

Ngeusian Akurasi

100-1000g, ≤ ± 2g; ≥1000g, ≤ ± 0,1-0,2%

Laju ngeusian

5 - 10 botol per mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208 - 415V 50 / 60Hz

Pasokan hawa

6 kg / cm0,05 m3/ mnt

Kakuatan total

2,45Kw

Total Beurat

400kg

Sakabéh Diménsi

2000 × 970 × 2030mm

Volume Hopper

75L

Konfigurasi

Henteu

Nami

Spésifikasi Modél

Merek

1

Beusi sténless

SUS304

Cina

2

PLC

FBs-40MAT

Taiwan Fatek

3

HMI

 

Schneider

4

Motor servo

TSB13102B-3NTA

Taiwan TECO

5

Supir Servo

TSTEP30C

Taiwan TECO

6

Motor agitator

GV-28 0.4kw, 1:30

Taiwan WANSHSIN

7

Ngalihkeun

LW26GS-20

Wenzhou Cansen

8

Saklar darurat

 

Schneider

9

Saringan EMI

ZYH-EB-10A

Beijing ZYH

10

Kontaktor

CJX2 1210

Schneider

11

Relay panas

NR2-25

Schneider

12

Pamutus sirkuit

 

Schneider

13

Relay

MY2NJ 24DC

Schneider

14

Ngalihkeun catu daya

 

Changzhou Chenglian

15

Loadcell

10kg

Shanxi Zemik

16

Sénsor poto

BR100-DDT

Koréa Autonics

17

Sénsor tingkat

CR30-15DN

Koréa Autonics

18

Motor konveyor

90YS120GY38

Xiamen JSCC

19

Kotak Gear Conveyor

90GK (F) 25RC

Xiamen JSCC

20

Silinder pneumatik

TN16 × 20-S 2 个

Taiwan AirTAC

21

Serat

RiKO FR-610

Koréa Autonics

22

Panarima serat

BF3RX

Koréa Autonics


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami